Jobb och utbildning

Mitt tidigare inlägg om inredning blev väldigt omtalat, antar att många av mina läsare faktiskt brinner för allt som innebär hem och inredning. Självklart ska jag försöka anpassa mina inlägg efter er!
För att man ska kunna hålla ett hem "top notch" krävs det självklart att det underhålls med storstädning och rengöring, det är A och O ör att de ska se snyggt och prydligt ut. Det är nämligen dags för mig att ha storstädning i min lägenhet i Stockholm, har ni några riktigt bra husmorstips för att hålla det rent och snyggt? 

Som jag berättade i mitt föregående inlägg BRINNER jag för lite äldre stil och kommer därför snörra mig in ännu ljupare på ämnet, hittade nämligen urtjusig fåtölj som glänser 80-tal. Självlart vill jag ha era tankar och åsikter om detta spektakel:

http://img.tradera.net/images/441/245935441_78a5d3f1-e393-4f11-9959-647f2914db73.jpg

Eftersom att den finns på tradera finns det självklart en chans att annonsen är borta, men förhoppningvis hinner jag bestämma mig innan den blir såld! 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed