Jobb och utbildning

Taklampa – rummets gloria


skrivet den 26 nov av Nils32, klockan:14:02

Jag köpte en taklampa på loppis. Ett helt fantastiskt schabrak med snirklingar och volanger. Problemet är bara att sladden är trasig och till på köpet ojordad. Men jag anser mig vara rätt händig så jag vände mig till den fantastiska uppfinningen vi kallar internet och sökte mig fram till en lösning. Fler hade uppenbarligen problem med taklampor och övergången från ojordad till jordad och efter en stund hittade jag en bra tutorial på Youtube som visade pedagogiskt hur man skalade och satte ihop. Det var ju inte särskilt svårt; ser du skillnad på plus och minus klarar du det. Men det var ändå rätt spännande när jag kopplade in min taklampa och tryckte på ljusknappen. Och nu lyser den så fint, som en gloria.


Just nu är jag inne på lite äldre stil så det är inte bara för plånbokens skull jag gärna fyndar på loppis. Om jag haft en mer modern stil hade jag valt den här skönheten från ljustema.se:

Tage Taklampa Vit med klarglas 


Currently rated 2.5 by 22 people

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed